Gran èxit del I Torneig de Golf solidari

 

Avui s’ha celebrat al camp de Golf El Prat i a l’Hotel La Mola el I Torneig de Golf solidari. La jornada ha estat un èxit de participació i gairebé 50 jugadors han gaudit d’una sensacional matinal de golf i de solidaritat. David Villa, el padrí del llibre solidari, s’ha sumat al dinar i ha estat l’ encarregat d’entregar els trofeus als diversos guanyadors i també ha estat la mà innocent encarregada de sortejar diversos regals, entre ells una samarreta del Barça, una de la selecció o una pilota de la Champions, objectes signats i dedicats tots pel golejador asturià.

Entre els participants cal destacar la presència de cares conegudes com els ex futbolistes Julio Salinas, Juan Carlos Unzué, Mariano Angoy o Thomas Christiansen, així com de nombrosos periodistes o diversos VIPS que s’han volgut sumar a la causa solidària.

Aquesta iniciativa s’enmarca dins del projecte del VIII Llibre Solidari de Periodisme Esportiu, que aquest any destina els seus beneficis a la construcció d’un espai pels pacients adolescents ingressats a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Una vegada més cal agrair el suport del Corte Inglés i del Banc de Sabadell, i en aquesta ocasió un especial agraïment a Isabel, del Real Club de Golf El Prat i a Ivonne, Berta i Raquel, de l’Hotel La Mola, així com al periodista Marcos López, gran impulsor del torneig.