“Relats Solidaris” trasllada la seva activitat al món “online”

A partir d’avui -i amb una mica de retard respecte al calendari inicialment previst- el col·lectiu de periodistes que forma part del projecte “Relats Solidaris” inicia una nova aventura, tan apassionant com la que fins ara ha suposat editar cada any un llibre parlant sobre futbol, per recaptar fons econòmics en suport de diferents ONGs i causes benèfiques.

 A partir d’avui, cada dia -com a mínim, aquest és l’objectiu- començarem a compartir amb vosaltres alguns dels “tresors ocults” que hem acumulat durant les nostres trajectòries professionals seguint als grans de “l’esport rei”. També posarem en marxa diverses activitats i iniciatives que estem convençuts que resultaran interessants per a tots els amants del futbol. Mantenint, sempre, l’objectiu final de recaptar fons econòmics per a un projecte de caràcter social. Aquest any, l’Hospital Infantil Sant Joan de Déu de Barcelona.

 Us recordem que podreu seguir totes les nostres activitats a través de:

 – Facebook (http://www.facebook.com/RelatsSolidaris)

 – Twitter (http://twitter.com/#!/relatssolidaris)

 .. i d’aquesta mateixa web (relatssolidaris.com / relatossolidarios.com).

 Si us agrada el món del futbol, no dubteu a donar-vos d’alta com a seguidors en aquestes plataformes. Per començar, en pocs dies us informarem sobre com participar en el sorteig d’unes botes signades per David Villa, padrí de l’última edició del llibre. Com va dir recentment un dels grans: “Cordin-se els cinturons, ens divertirem!!!”.