Presentació de l’onzena edició de Relats Solidaris de l’Esport amb Javier Mascherano

Aquest migdia s’ha presentat a l’auditori de Banc Sabadell l’onzena edició de Relats Solidaris de l’Esport amb Javier Mascherano.

Aquest llibre és una iniciativa solidària i sense ànim de lucre d’un grup de periodistes per a recaptar recursos econòmics per a causes benèfiques. Aquest any els diners recaptats amb la venda del llibre solidari aniran destinats a la Associació Catalana del Síndrome de Rett. Aquesta edició també anirà dedicada a Jorge ‘Topo’ López, mort l’estiu passat en un accident de trànsit mentre cobria el Mundial de futbol al Brasil. El llibre es podrà comprar a la llibreria d’el Corte Ingles per només 10€.

L‘acte a sigut presentat per el periodista Sergi Mas amb la participació de Javier Mascherano, Joan Buil de Banc Sabadell, Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Romañach d’el Corte Ingles, Ángel Juarez de l’Associació Catalana del Síndrome de Rett on han explicat una mica sobre aquest síndrome, sobre aquesta edició del llibre i posteriorment Mascherano a respòs unes preguntes a la roda de premsa.

Addmira, per quart any consecutiu, col·labora en aquesta edició el Web, les Xarxes Socials i diferents esdeveniments per a recaptar recursos econòmic.

Relats-banner-2015