Vídeo presentació de la desena edició dels Relats Solidaris

Ahir, dia 22 d’abril, al migdia es va presentar a l’auditori del Banc Sabadell la desena edició del llibre “Relats Solidaris” apadrinat per Gerard Piqué.

L’acte va ser presentat pel periodista Sergi Mas i va comptar amb la participació, de Gerard Piqué, Lu Martín, representant dels periodistes esportius, la Dra. Montserrat Bernabeu, Cap de l’Àrea de danys cerebrals de l’Institut Guttmann, Tomás Varela, Director General del Banc Sabadell, Jordi Romañach d’El Corte Inglés, Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any, la recaptació del llibre, que compte amb el patrocini d’El Corte Inglés i del Banc Sabadell, anirà destinada a la Fundació Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann que tracta a persones amb lesions cerebrals o medul·lars. Tal i com va comentar ahir la Dra. Montserrat Bernabéu la seva feina és aconseguir que els seus pacients visquin de la manera menys discapacitada possible. “Ajudem a començar noves vides”.

Ja fa unes setmanes que es pot comprar el llibre a El Corte Inglés.