Clausura de la 18a edició

El passat 15 de febrer es va celebrar, a l’antiga fàbrica Estrella Damm, l’acte de clausura de la divuitena edició del llibre, apadrinada pel jugador del F.C. Robert Lewandowski.

Aquest any, la recaptació amb la venda del llibre ha estat de 80.990 euros, que serà destinada a la Fundació Lovaas, la qual, al seu torn, ho destinarà a projectes socials dirigits a aquell 3% de la població que es troba dins de l’espectre de l’autisme.

Sota l’ala d’aquesta noble iniciativa, els Relats Solidaris han aconseguit recaptar una suma extraordinària que supera el milió d’euros destinats a causes socials en les seves 18 edicions.

Robert Lewandowski, el compromís del qual amb el projecte ha estat digne d’admiració, no va dubtar en adquirir una considerable quantitat de llibres i distribuir-los per La Masia, mostrant el seu entusiasme i implicació en la causa.

Em complau haver pogut ajudar en aquest projecte. Per a mi va ser fàcil dir que sí. El que volem fer els futbolistes és ajudar, encara més si són nens. És un primer pas cap a un futur millor.