Random i DJ Caramba uneixen forces per al concert solidari de la 18a edició dels Relats Solidaris de l’Esport

El pròxim dijous 29 de juny tindrà lloc, a la sala Bikini de Barcelona, el concert benèfic de Random i DJ Caramba.

El concert forma part de la 18a edició dels Relats Solidaris de l’Esport, un esdeveniment benèfic apadrinat pel davanter del FC Barcelona, Robert Lewandowski. Promet ser la nit solidària més vibrant de Barcelona.

Tots els beneficis generats, així com les vendes del llibre solidari, seran destinats íntegrament a la Fundació Lovaas, organització dedicada a l’atenció de la infància diagnosticada amb trastorns de l’espectre autista. La fundació està adreçada a la millora de les habilitats tant intel·lectuals com verbals, acadèmiques, de joc, autonomia i de socialització.

A més, entre tots els assistents se sortejarà un viatge de cap de setmana amb avió i hotel inclòs, gentilesa de Vueling, un dels patrocinadors principals de la present edició.

Random és una banda de versions de Barcelona, especialitzada a interpretar els millors èxits del rock, funk i pop de les dècades dels 70, 80, 90 i fins i tot actuals. Els membres de la banda inclouen Alicia Sastre com a vocalista, Toni Gimeno com a vocalista i baixista, Enric Giné als teclats, Ignasi Doy com a guitarrista, Raúl Vallejo com a guitarrista i trompetista, i Àlex Martín com a bateria. Amb més de 20 anys d’experiència en diferents estils musicals, Random reuneix un talent excepcional.

Aquest concert solidari és una oportunitat única per gaudir de la música en directe mentre es contribueix a una gran causa. Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta nit memorable i ajudar a la Fundació Lovaas a continuar el seu treball essencial en l’atenció de nens i nenes amb trastorns de l’espectre autista.

Compra les entrades!