Cloenda de la tretzena edició de Relats Solidaris

Aquest matí a les 12AM ha tingut lloc l’acte de cloenda de la tretzena edició del llibre “Relats Solidaris” apadrinat per Marc Márquez ‘el tro de Cervera’.

L’acte ha estat presentat pel periodista Sergi Mas i amb la participació de Marc Marquez i el president de l’Associació Esclat.

Aquest any la recaptació amb la venda del llibre ha estat de 63.390 € que es destinarà a reprendre l’activitat del Club Esportiu i mantenir altres activitats com natació, equitació adaptada i boccia. Totes aquestes activitats es duen a terme en els diferents centres de l’entitat, i ajuden al desenvolupament global de les persones amb paràlisi cerebral. Una entitat sense ànim de lucre que contribueix a que cada persona amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars i la seva família puguin desenvolupar el seu projecte de qualitat de vida.

 

Addmira seguirà col·laborant en properes edicions del llibre “Relats Solidaris” mitjançant la gestió de patrocinadors, organització d’esdeveniments per captar fons, subhasta de les donacions, l’estratègia, el disseny, i el community management.