Subhasta del Quadre i les Botes d’en Marc Márquez

Des de Relats Solidaris de l’Esport subastem la magnífica il·lustració que en Joan Vizcarra va realitzar d’en Marc Márquez. I també les seves botes de competició signades, amb les que va ser campió del món.

El quadre, signat pel Marc, ha estat cedit per l’il·lustrador amb la finalitat de recaptar fons i aportar el seu granet de sorra a la difusió de les malalties mentals i així ajudar al desenvolupament global de les persones amb paràlisi cerebral. A les fotografies podeu veure com en Marc Márquez plasma la seva signatura sobre el llenç.

Agraïm un cop més a Joan per la teva donació. ETS MOLT GRAN!

Obra benèfica destinada a l’Associació Esclat: L’Associació Esclat busca contribuir mitjançant suports i oportunitats a que persones amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars, i les seves famílies, pugui desenvolupar el seu projecte de qualitat de vida, així com a promoure la seva inclusió en una societat justa i solidària.

Informació sobre el quadre:
Autor: Joan Vizcarra
Any: 2017
Tècnica: Oli sobre llenç
Mides: 2 x 1.30 m.

Enllaç de la subhasta: Quadre Marc Márquez: Artisubasta.com

Informació sobre el les botes:
Les Botes Alpinestars Supertech-R Marc Márquez són unes de les que va utilitzar el pilot de Cervera durant el Mundial de MotoGP de l’any 2016, en què va proclamar-se campió del món. El seu desgast és una prova irrefutable de la utilització per part de Márquez, el pilot de la parrilla que més busca el límit amb el seu pilotatge. Totes dues, de talla 41, estan firmades pel tro de Cervera.

Enllaç de la subhasta: Botes Marc Márquez: Artisubasta.com