La 17a edició de ‘Relats Solidaris de l’Esport’, protagonista pel Barça-Almeria

Una representació dels periodistes impulsors del projecte, juntament amb les entitats col·laboradores i els membres de Pallapupas -organització beneficiària d’enguany-, van ser rebuts a la Llotja pel president Laporta.

El partit disputat a l’Spotify Camp Nou davant l’Almeria va servir d’altaveu de l’entranyable iniciativa solidària que aquest any arriba a la seva 17a edició. Es tracta de l’edició del llibre ‘Relats Solidaris de l’Esport’, un projecte impulsat per un grup de periodistes esportius catalans que en aquesta edició han comptat amb Ansu Fati com a padrí i amb l’entitat Pallapupas com a beneficiària dels fons recaptats.

Aquest llibre solidari es va posar a la venda l’abril passat i com a curiositat, per primera vegada en la història d’aquest projecte, no està basat en relats sinó en fotografies. Un homenatge als fotoperiodistes que amb la seva particular mirada il·lustren a diari les informacions dels redactors.

Trobada a la Llotja i foto al terreny de joc

El president Laporta va rebre a la Llotja de l’Estadi una representació dels integrants del projecte i, uns minuts abans de començar el partit, els impulsors de la iniciativa es van fer una fotografia de família al terreny de joc per posar de manifest la implicació del Club i dels jugadors del primer equip en aquest projecte.

La 17a edició de ‘Relats Solidaris de l’Esport’ compta amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona, CaixaBank, El Corte Inglés, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. L’entitat receptora dels fons, Pallapupas, és una organització social amb més de vint anys d’experiència treballant per introduir somriures i humor durant els processos de malaltia i, d’aquesta manera, poder transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida.