Presentació de la 15ª edició de Relats Solidaris de l’Esport amb Ter Stegen

 

Ahir dijous 18 d’abril a les 12:00h es va presentar a l’auditori del Banc de Sabadell la 15a edició de Relats Solidaris de l’Esport. En aquesta edició, el padrí és Marc-André Ter Stegen, donant suport a la fundació sense ànim de lucre Pare Manel.

L’acte, presentat pel periodista Sergi Mas, ha comptat amb la participació del padrí de la 15a edició, el porter del Futbol Club Barcelona Marc-André ter Stegen.
L’aventura d’aquesta iniciativa solidària i sense ànim de lucre continua. El grup de més de 40 periodistes manté el mateix objectiu de la seva creació i aquest any 2019 recaptarà fons per a la Fundació pare Manel.

La Fundació Pare Manel desenvolupa i lidera projectes d’acció social i educativa. Arrelada en els barris de Verdum-Roquetes de Barcelona, ​​és una institució sense ànim de lucre que treballa amb persones, nens, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.

El seu model d’acció realitza una atenció integral, afavorint la socialització i treballant per reduir les desigualtats d’oportunitats que pateixen nens i joves.
A les llibreries de El Corte Inglés podreu trobar el llibre per col·laborar amb la causa d’aquest any per només 15 €.