Subhasta del Quadre d’Ernesto Valverde

Des de Relats Solidaris de l’Esport subhastem la magnífica il·lustració que en Joan Vizcarra va realitzar de l’Ernesto Valverde. Juntament amb la samarreta del F.C.Barcelona, i la pilota signades per tota la plantilla del club blaugrana, campiona de la Lliga i la Copa 2017-2018.

El quadre, signat per l’Ernesto, ha estat cedit per l’il·lustrador amb la finalitat de recaptar fons i aportar el seu granet de sorra a la difusió per a que l’entitat pugui augmentar els seus recursos i salvar més vides cada dia. A les fotografies podeu veure com l’Ernesto Valverde plasma la seva signatura sobre el llenç.

Agraïm un cop més a Joan Vizcarra la teva donació. Molt crack!

Obra benèfica destinada a Proactiva Open Arms: Open Arms és una organització no governamental i sense ànim de lucre que té la principal missió de protegir amb la seva presència al mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Neix d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb dilatada experiència a les costes espanyoles. Es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Informació sobre l’obra:
OLI SOBRE LLENÇ
Autor: Joan Vizcarra
Any: 2018
Tècnica: Acrílic sobre tela.
Mides: 100 x 80 cm.

Signat per l’autor i autografiat per l’entrenador blaugrana.

Nascut a Montblanc (Tarragona), Joan Vizcarra és un dels caricaturistes més reconeguts i imitats del món. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. És conegut pels seus treballs en el Dijous, El diari, Interviú …

Enllaç de la subhasta: Quadre Ernesto Valverde. Subarna.net

Informació sobre la samarreta oficial:
SAMARRETA OFICIAL NIKE DEL PRIMER EQUIP DEL FCBARCELONA: Signada per la plantilla del F.C. Barcelona campiona de la Lliga i Copa 2017-2018. Gentilesa de l’entrenador Ernesto Valverde, entrenador del FCB.

Enllaç de la subhasta: Samarreta NIKE Oficial: Subarna.net

Informació sobre la pilota oficial:
PILOTA OFICIAL NIKE AEROWTRAC: Signada per tota la plantilla del F.C. Barcelona campiona de la Lliga i Copa 2017-2018. Cedida per Ernesto Valverde, entrenador del FCB.

Enllaç de la subhasta: Pilota NIKE oficial: Subarna.net