La 13ª edició amb Marc Márquez

El passat 13 d’abril va tenir lloc a l’auditori del Banc Sabadell a Barcelona la presentació de la 13a edició dels Relats Solidaris de l’Esport. Samuel Eto’o, David Villa, Leo Messi, Carles Puyol, Iván de la Peña, Frank Rijkaard, Xavi Hernández, Eric Abidal, Pep Guardiola … són alguns dels padrins que en anteriors edicions han donat suport a la iniciativa solidària des de la primera edició el 2005. El padrí de la present edició és Marc Márquez i els diners recaptats amb la venda del llibre solidari es destinarà als projectes esportius de la Associació Esclat. Per primera algú aliè al món del futbol apadrina una edició d’aquesta iniciativa solidària. Márquez, vigent campió de Moto GP, pren el relleu de Luis Suárez com a padrí del llibre. L’anterior edició, amb Luis Suárez com a padrí, va recaptar més de 54.000 euros, entregats a l’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris.

Aquest cap de setmana el Mundial de Motociclisme tornarà a arrencar motors en els Estats Units. Un circuit, el d’Austin, predilecte per a Márquez, on el pilot d’Honda compte les seves carreres per victòries.

Actualment vuitè en el campionat, el pilot de Cervera és conscient que necessita remuntar. A més promet que la seva pròxima victòria estarà dedicada a l’Associació i a la causa solidària en què s’ha mostrat molt implicat. El triple campió del món de MotoGP compartia les seves impressions com a padrí d’aquesta edició així com les seves sensacions de cara a la propera cursa.

Estarem atents a la seva promesa amb la Associació Esclat . Una associació que compleix el seu 40 aniversari i que podrà reprendre l’activitat del Club Esportiu i mantenir altres activitats com natació, equitació adaptada i boccia. Totes aquestes activitats es duen a terme en els diferents centres de l’entitat, i ajuden al desenvolupament global de les persones amb paràlisi cerebral. Una entitat sense ànim de lucre que contribueix a que cada persona amb paràlisi cerebral o altres discapacitats similars i la seva família puguin desenvolupar el seu projecte de qualitat de vida.

Així que no us ho penseu més i el proper 23 d’abril i amb motiu de Sant Jordi i el dia del llibre feu un regal que a més de complir amb la tradició donarà suport a una causa solidària.

El llibre Relats Solidaris de l’Esport pot comprar-se, en exclusiva, a les llibreries del Corte Inglés o en la seva botiga en línia.