La Subasta del quadre del Trident

Desde dilluns dia 19 de desembre hem iniciat la Subhasta del quadre del Trident elaborat per Joan Vizcarra i firmat pels tres cracs del Futbol Club Barcelona, Leo Messi, Neymar Junior i Luís Suárez, padrí de la dotzena edició dels Relats Solidaris de l’esport.

Aquesta subhasta es realitza en línia des de les 9:00 hores d’avui dilluns a la plataforma www.subalia.com fins a les 17:00 hores de dijous 22 i finalitza de forma presencial el dijous 22 a les 19:00 hores en un acte organitzat a l’Hotel NH Sants de Barcelona.

Convocatòria Premsa
Dijous 22 de desembre a les 19:00 hores a l’Hotel NH Sants
Adreça Carrer de Numància, 74, 08029 Barcelona
Veure-ho a Google Maps

Informació sobre el quadre:
Autor: Joan Vizcarra
Any: 2016
Tècnica: Pintura sobre Tela
Mides: 112 x 193 cm.

Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris
Tots els beneficis d’aquesta subhasta es destinen íntegrament a l’Associació Catalana de Trastorns Metabòlics Hereditaris, una associació de caràcter voluntari sense ànim de lucre, composta per pares de nens afectats de Fenilcetonúria (PKU) i Altres Trastorns Metabòlics (ATM), que té com a finalitat donar suport a les famílies en l’àmbit psicològic i social, lluitant pel seu benestar.

Difusió a xarxes
Us demanem la màxima difusió a xarxes amb els Hashtags #YoApoyoPKU i el compte @relatssolidaris amb l’enllaç a la subhasta http://www.subalia.com/arte-pintura/el-tridente i al vídeo https://vimeo.com/164549974